Pedagogisch medewerker of onderwijsassistent nodig? Of wenst u kinderopvang bij een evenement? Bij Double Caring is alles mogelijk!

Double Caring verzorgt

Bij Double Caring doen we waar we blij van worden, namelijk het verzorgen van invaldiensten voor de kinderopvang en het basisonderwijs. De ontwikkeling van het jonge kind stimuleren en er bovenal een gezellige dag van maken! Onze enthousiaste medewerkers komen graag bij u op locatie om openstaande diensten te vervullen. Zij zijn flexibel inzetbaar, voor zowel AD hoc aanvragen als langlopende aanvragen.

Liefde en passie voor kinderen
Gediplomeerde medewerkers
Een feestje om met ons te werken
VOG is in
the pocket
Liefde en passie voor kinderen
Gediplomeerde medewerkers
Feestje om met ons te werken
VOG is in
the pocket
Uitstekend
Gebaseerd op 148 recensies
Ellenoor Huijser
Ellenoor Huijser
2023-07-11
Hele gebruiksvriendelijke app! Een goed communicatiemiddel voor kantoor & de werkvloer.
Alessio Zuppelli
Alessio Zuppelli
2023-07-10
Geweldige communicatie-planning tool om meer rust en effectiviteit in je werk in te brengen.
Martin Spruijt
Martin Spruijt
2023-06-01
Op korte termijn al echt winst behaald met Woub. Leuke én goede onbeperkte begeleiding ontvangen om e.e.a. zo ver als mogelijk in te richten voor ons bedrijf Spruijt Klimaattechniek BV. De software is al ver doordacht ontwikkeld, als je een vraag stelde voor een aanpassing was de oplossing al middels een knopje of instelling vaak meteen gerealiseerd. De algehele overschakeling op een projectcommunicatie systeem is natuurlijk eerst wennen, maar is vlot gegaan door gebruikersvriendelijkheid en snelle communicatie met Mitchel. Aanrader!
dylan` oberthanner
dylan` oberthanner
2023-05-11
Zeer tevreden over de samenwerking met Woub! Hele mooie uitkomst voor ons bedrijf, hierdoor bestaat er nog meer ruimte om te groeien. Zeker een aanrader!
Jerry Schat
Jerry Schat
2023-05-11
Wij hebben een decoratief stukadoors bedrijf Tendenza Design en gebruiken nu een aantal maanden de Woub app. Het is een aanwinst voor ons bedrijf om de lijntjes kort en direct te houden. Het scheelt een hele hoop belletjes en mail. Alles staat nu gebundeld onder de opdracht en is daardoor makkelijk terug te vinden wat er gecommuniceerd is met onze verwerkers, aannemers en klanten. Jeffrey en Mitchel hebben ons goed geholpen om wegwijs te vinden en de app eigen te maken!
Wim van Leeuwen
Wim van Leeuwen
2023-05-10
Hartstikke duidelijk en goed te communiceren met de klanten!
Contact ons
× Hoe kan ik je helpen?