POP-UP kinderopvang

Double Caring verzorgt kinderopvang op elke gewenste locatie!

Bruiloft, feest, zakelijk event, beurs of congres waarbij kinderen aanwezig zijn? En ben je op zoek naar een geschikte oplossing zodat ouders toch gezellig mee kunnen feesten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers komen graag de kinderopvang verzorgen bij jouw evenement. 

Van kleinschalige kinderopvang op locatie (denk aan knutselen, spelletjes en andere gezellige activiteiten) tot aan een complete POP UP kinderopvang. Op zoek naar extra’s als bijvoorbeeld een springkussen? Geen probleem! Ook dat kan. 
Waarom Double Caring?

Liefde en passie voor kinderen
Gediplomeerde medewerkers
Altijd een feestje om met ons te werken
VOG is in the pocket

BRUILOFTEN

Is alles geregeld voor jouw perfecte dag? Van de kleding tot aan het eten en het feest? Maar komen er ook gasten met (jonge) kinderen, die je toch volop wilt laten genieten van deze mooie dag? Dan springen wij graag bij! Onze oppassers zorgen tijdens jouw bruiloft voor het entertainment van de kinderen. Denk hierbij aan knutselen, spelletjes doen, schminken, flesjes geven etc. In overleg is veel mogelijk! Klik hier voor ons contactformulier en het aanvragen van een offerte.

KINDERFEESTJES

Wil je graag een kinderfeestje organiseren, maar weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je hier graag bij! Onze medewerkers staan klaar om er samen met de kinderen een leuke en gezellige tijd van te maken. Wij nemen al het werk uit handen, het enige wat je hoeft te doen is een lijst met namen aan te leveren. Wij maken de uitnodigingen, zorgen voor alle voorbereiding, verzorgen de activiteiten van A-Z en ruimen naderhand alles op. Indien je graag een kinderfeestje op locatie wilt, kunnen wij ook hierin alle zorg uit handen nemen. Kortom; in overleg is veel mogelijk! Klik hier voor ons contactformulier en het aanvragen van een offerte.

EVENEMENTEN

Binnenkort een evenement waar (jonge) kinderen bij aanwezig zijn, dan bent u hier bij het juiste adres! Denk hierbij aan een personeelsfeest, het 50 jarige jubileum van opa en oma met activiteiten voor de kleinkinderen etc. In overleg is heel veel mogelijk! Klik hier voor ons contactformulier en het aanvragen van een offerte of stuur een whatsapp bericht voor meer informatie.

Onze enthousiaste medewerkers komen graag met u in contact.

Contact ons
× Hoe kan ik je helpen?