Wij hebben een passie voor de kinderopvang 

Double Caring verzorgt invaldiensten voor de kinderopvang, voor zowel kortlopende als langlopende aanvragen. Onze enthousiaste pedagogisch medewerkers staan elke dag weer klaar om er samen met de kinderen een gezellige dag van te maken! Verzorgen van baby’s, luiers verschonen, knutselen, buitenspelen, boterhammen smeren en/of bewegen met de kinderen? Natuurlijk! Double Caring staat voor jullie klaar! 

Wij garanderen dat onze medewerkers beschikken over de juiste diploma’s en staan ingeschreven in het personenregister. Wij gaan op zoek naar de perfecte match, zorgen dat de medewerker op de juiste plek en tijd aanwezig is en op de hoogte is van eventuele bijzonderheden, verzorgen de uitbetaling van de medewerkers en nemen eventuele overige kosten (in geval van reiskosten, ziektekosten e.d.) op ons.  Zo nemen wij alle zorg uit handen en zijn er voor jullie geen werknemersrisico’s.  

 

Waarom Double Caring?

Liefde en passie voor kinderen
Gediplomeerde medewerkers
Altijd een feestje om met ons te werken
VOG is in the pocket

PEUTERSPEELZAAL

Op zoek naar gediplomeerde pedagogisch medewerkers voor de peuterspeelzaal? Liefdevolle medewerkers die met passie hun werk uitvoeren en de peuters een leuke en leerzame dag laten beleven? Onze pedagogisch medewerkers zijn flexibel inzetbaar en kunnen zowel voor kortlopende als langlopende aanvragen worden ingezet. Zij beschikken over de juiste diploma’s en ervaring om direct aan de slag te gaan.

KINDERDAGVERBLIJF

Op zoek naar gediplomeerde pedagogisch medewerkers voor het kinderdagverblijf? Inzetbaar voor zowel de baby-, peuter-, 3+ als verticale groepen? Medewerkers die met liefde hun werk uitvoeren en er samen met de kinderen een gezellige dag van maken? Onze pedagogisch medewerkers zijn flexibel inzetbaar en kunnen zowel voor kortlopende als langlopende aanvragen worden ingezet. Zij beschikken over de juiste diploma’s en ervaring om bij jouw organisatie aan de slag te gaan.  

MEDISCH KINDERDAGVERBLIJF

Op zoek naar pedagogisch medewerkers voor het medisch kinderdagverblijf? Inzetbaar voor alle leeftijden en die de extra zorg kunnen bieden die deze kinderen nodig hebben? Onze pedagogisch medewerkers zijn flexibel inzetbaar en kunnen zowel voor kortlopende als langlopende aanvragen worden ingezet. Zij beschikken over de juiste diploma’s en ervaring om bij direct aan de slag te gaan.  

GROEPSHULP

Op zoek naar een groepshulp die het huishoudelijk werk van de pedagogisch medewerkers uit handen neemt, waardoor de werkdruk wordt verlaagd en het plezier in het werken met kinderen altijd bovenaan blijft staan? Denk hierbij aan het draaien en vouwen van de was, het klaarmaken van fruit(hapjes), het klaarzetten van de karren met het eten en drinken (eventueel het bereiden van warme maaltijden) en kan assisteren waar nodig. Alles om ervoor te zorgen dat de pedagogisch medewerker niet steeds van de groep hoeft en zich volledig kan richten op de kinderen in de groep.

Onze enthousiaste medewerkers komen graag met u in contact.

Contact ons
× Hoe kan ik je helpen?