Wij hebben een passie voor onderwijs

Double Caring verzorgt invaldiensten voor het basisonderwijs, voor zowel kortlopende als langlopende aanvragen. 

Denk hierbij aan ambulante begeleiding, het inzetten van onderwijsassistenten en/of groepsleerkrachten. Onze medewerkers staan klaar om er samen met de kinderen een gezellige en leerzame dag van te maken. Wij garanderen dat onze medewerkers beschikken over de juiste diploma’s en staan ingeschreven in het personenregister.  

Meer weten? Neem eens contact met ons op!

 

 

Waarom Double Caring?

Liefde en passie voor kinderen
Gediplomeerde medewerkers
Altijd een feestje om met ons te werken
VOG is in the pocket

ONDERWIJSASSISTENT

Op zoek naar een gediplomeerde onderwijsassistent voor jouw school? Iemand die de leerkracht precies daar ondersteund waar nodig? En extra begeleiding kan bieden? Onze enthousiaste onderwijsassistenten zijn flexibel inzetbaar en kunnen zowel voor kortlopende als langlopende aanvragen worden ingezet. Zij beschikken over de juiste diploma’s en ervaring om direct aan de slag te gaan.

LEERKRACHT

Op zoek naar een gediplomeerde leerkracht voor het basisonderwijs? Iemand die met passie voor de groep staat, elke dag ziet als een uitdaging en het beste uit de kinderen naar boven wilt halen? Onze enthousiaste onderwijsassistenten zijn flexibel inzetbaar en kunnen zowel voor kortlopende als langlopende aanvragen worden ingezet. Zij beschikken over de juiste diploma’s en ervaring om direct aan de slag te gaan.

AMBULANTE BEGELEIDING

Op zoek naar een ambulant begeleider voor bij jou op school? Een begeleider die ondersteuning geeft, zodat het kind optimaal de kans krijgt zich te ontwikkelen en het zo mogelijk maakt om met haar/zijn klasgenoten op de vertrouwde school te blijven. Onze ambulante begeleiders zijn flexibel inzetbaar en kunnen zowel voor kortlopende als langlopende aanvragen worden ingezet. Zij beschikken over de juiste diploma’s en ervaring om direct aan de slag te gaan.

Onze enthousiaste medewerkers komen graag met u in contact.

Contact ons
× Hoe kan ik je helpen?